Welkom bij woonwinkel Gert Willigenburg in Nijkerk!

Nijkerk (2500 M2)

Hoofdvestiging

VERHUIZING ACTIE: 5 TOT 50% KORTING!

Gezellenstraat 2A
3861 RD Nijkerk

Openingstijden
TodayVandaag open tot17:30
 maandagGesloten
 dinsdag10:00-17:30
 woensdag10:00-17:30
 donderdag10:00-17:30
 vrijdag10:00-21:00
 zaterdag10:00-17:00
 zondagGesloten

Woonwinkel Nijkerk

Het begon allemaal met een specialisatie in sanitair. Gert Willigenburg startte zijn onderneming als afbouwbedrijf, gevestigd in Zeewolde. Niet voor niets vindt u bij ons nog altijd alles op het gebied van sanitair en tegelvloeren. Met jarenlange ervaring op het gebied van sanitair kunnen wij u prima adviseren over de inrichting van uw badkamer of over tegelvloeren. Verschillende nieuwe filialen later besloot Gert Willigenburg zich ook te specialiseren in teakmeubels. Landelijke meubels met een stijlvolle afwerking van de beste kwaliteit. De opening van een grote meubelhal in Dalen was het gevolg. Bij Gert Willigenburg Wonen & Lifestyle vindt u het beste van twee werelden: een gedeelte voor tegel en sanitair, en een uitgebreid woongedeelte. Alles komt samen onder één dak.

Interieurinspiratie in Nijkerk

Naast een online winkel met een uitgebreid assortiment meubels, woonaccessoires, laminaat, sanitair, tegelvloeren en deurbeslag, kunt u nu ook een bezoekje brengen aan de fysieke showroom in Nijkerk. In de showroom kunt u wooninspiratie opdoen, uw eigen interieur samenstellen en met een expert de mogelijkheden bekijken om uw kamer volledig in te richten naar uw eigen stijl. De vestiging in Nijkerk biedt een sfeervolle beleving en voorziet u van alle gemakken. U kunt naar rustig rondlopen, meubels bekijken en zitmeubilair uitproberen. Ook kunt u zelf uw bankstel samenstellen wat betreft stof en afmeting.

Woonwinkel Gert Willigenburg

In onze woonwinkel werpt u niet alleen een blik op diverse designmeubels, maar kunt u ook alles te weten te komen over laminaat en deurbeslag. De verschillende delen van de showroom bieden u volop ruimte om rustig rond te kijken en vragen te stellen aan vakkundige medewerkers.
Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Niet alleen online, maar ook in onze vestiging in Nijkerk bieden wij u dan ook de beste kwaliteit. Voor ieder budget vindt u meubels en woonaccessoires, zodat u altijd uw woning van top tot teen kunt aankleden. Profiteer van goede service, topkwaliteit en lage prijzen, en breng dus een bezoekje aan Gert Willigenburg in Nijkerk!

Gezellenstraat 2A 3861 RD Nijkerk