Mijn Verlanglijstje

[yith_wcwl_wishlist]

Bij “Mijn Verlanglijstje” kunt u al uw producten samen bekijken die u interessant, leuk, mooi of helemaal geweldig vind. Verlanglijstjes zijn handig voor als u op een speurtocht bent en niet zeker weet wat u wilt hebben u kunt alles samen voegen en aan het eind alle producten samen op een rijtje zien. De producten hoeven niet gekocht te worden en u bent ook niet gebonden aan een aankoop. Heel handig voor de speurders onder ons.

Soms ben je op zoek naar producten op verschillende websites. Mensen willen dan kijken waar ze de beste deals kunnen krijgen en daarom is het handig om een “Mijn Verlanglijstje” te hebben. Niet iedereen zal er natuurlijk gebruik van maken maar het komt wel vaak voor dat mensen een kleine bewaarplek nodig hebben. Eerst was het zo dat mensen links van websites gingen bewaren om aan het eind weer terug te kijken hoe alles er ook alweer uit zag. Sommige mensen openen miljoenen tabbladen en zorgen er dan voor dat hun computer compleet vast loopt.

Wij maken het makkelijk voor u door een “Mijn Verlanglijstje” toe te voegen zodat u op een overzichtelijke manier door alle producten kunt gaan die u interessant vind. Het handige ervan is ook dat uw “Mijn Verlanglijstje” uit te printen is. Super handig voor als u langs de XXL Showroom van Gert Willigenburg wil komen om de producten te kunnen bezichtigen. Het “Mijn Verlanglijstje” laat ook zien of er een bepaalde korting op de producten staat. Als u uw product een week terug op uw “Mijn Verlanglijst” had gezet en bijvoorbeeld een paar dagen later kijkt dan zal het maar net zo zijn dat Gert Willigenburg een actie heeft en kortingen toepast op de producten die u heeft uitgekozen! Dit is de reden waarom Gert Willigenburg voorstander is van de “Mijn Verlanglijstje” en wilt u nou toch nog iets weten wat u niet bepaald helder is? Neem dan contact met ons op! Het kan per e-mail & telefonisch.

Kom naar Gert Willigenburg voor

  • Mijn Verlanglijstje Service
  • Mijn Verlanglijstje Advies van specialisten
  • Mijn Verlanglijstje Klantgerichte ondersteuning
  • Mijn Verlanglijstje Duurzame producten
  • Mijn Verlanglijstje Extreem brede voorraden
  • Mijn Verlanglijstje De beste kwaliteit